Klantenkantoor Fluvius Gent verhuist vanaf 4 maart.

Nieuwe locatie aan 'The Loop' in Gent

Vanaf 4 maart opent het nieuwe regiogebouw van Fluvius in Gent. Vanuit het nieuwe gebouw, gelegen aan ‘The Loop’ bedient Fluvius een groot deel van Oost-Vlaanderen, voornamelijk de regio Gent en de omliggende gemeenten. In een zelfde beweging verhuist ook het bestaande klantenkantoor van Fluvius naar de nieuwe locatie, het oude kantoor sluit definitief.

Nieuwe locatie Fluvius klantenkantoor Gent

Het nieuwe klantenkantoor opent vanaf 4 maart in de Paula Marckxstraat 5, 9051 Gent. Onze klanten kunnen er vanaf dan terecht tijdens de gekende openingsuren voor alle vragen rond de diensten van Fluvius. Gaande van hulp bij Fluvius Prepaid tot vragen rond meterstanden of aansluitingen. 

Uiteraard kunnen klanten ook via de website (https://fluvius.be) of telefonisch via het nummer 078 35 35 34 bij ons terecht. Maar voor klanten die ons niet eenvoudig via de digitale of telefonische weg kunnen bereiken, kunnen vanaf 4 maart in ons nieuw klantenkantoor terecht.

Prepaid oplaadpunten

Bij het nieuwe regiogebouw komt ook een nieuw Prepaid-oplaadpunt. Die is beschikbaar op werkdagen van 6 tot 18 uur. Aan het OCMW in Gent, Offerlaan 264, kunnen Prepaid-klanten 24/7 opladen. Sinds kort kunnen Prepaid-klanten ook opladen via onze Prepaid-app of via Mijn Fluvius. (mijn.fluvius.be/prepaid).

David Callens

David Callens

Regionale woordvoerder (perscontact), Fluvius

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Fluvius

Fluvius is het netbedrijf dat verantwoordelijk is voor het aanleggen, beheren en onderhouden van distributienetten voor elektriciteit, aardgas, riolering en warmte. Fluvius beheert ook het gemeentelijke openbare verlichtingspark. In totaal beheert het bedrijf 230.000 kilometer aan nutsleidingen en 7 miljoen aansluitingen. Fluvius is in alle 300 Vlaamse steden en gemeenten actief. 

Neem contact op met

Brusselsesteenweg 199 9090 Melle

[email protected]

www.fluvius.be