Ilse Van Belle nieuwe directeur HR en communicatie bij Fluvius

Ilse Van Belle is vanaf 1 februari de nieuwe directeur HR en communicatie bij Fluvius, het eengemaakte Vlaamse netbedrijf dat ontstaan is uit de recente fusie van Eandis en Infrax.

Story image

Ilse is 50 jaar en werkte tot nu bij telecombedrijf Proximus. De voorbije 10 jaar was ze er director HR Business Partners. Ilse zal binnen Fluvius vooral inzetten op het begeleiden van de verdere integratie van de twee bedrijven met aandacht voor de medewerkers.

Ilse over haar nieuwe stap:

“Vandaag start een nieuw hoofdstuk in mijn carrière en leven. Ik kijk er naar uit deze nieuwe uitdaging aan te gaan binnen Fluvius”.

We heten Ilse van harte welkom bij Fluvius en wensen haar alle succes toe!

 

Over Fluvius

Fluvius is het netbedrijf dat op 1 juli 2018 ontstaan is uit de fusie van Eandis en Infrax. Fluvius is verantwoordelijk voor het aanleggen, beheren en onderhouden van distributienetten voor elektriciteit, aardgas, riolering, kabeldistributie en warmte, en beheert het gemeentelijk openbare verlichtingspark. In totaal beheert het bedrijf 230.000 kilometer aan nutsleidingen en 7 miljoen aansluitingen. Fluvius is in alle 300 Vlaamse steden en gemeenten actief. 

Fluvius
Brusselsesteenweg 199
9090 Melle